__- Descrierea unităţii de învăţământ.

    Școala Gimnazială “Teodor V. Stefanelii” se afla în zona centrală a municipiului Câmpulung Moldovenesc.. A fost construită după un proiect tip în perioada 1963-1964 și a intrat în folosință la data de 1 septembrie 1964 în localul școlii nr. 3 cu program după-amiaza (schimbul II) între orele 13-19. Cursurile încep la data de 15 septembrie 1964 datorită problemelor organizatorice și administrative.
    Mutarea în cladirea proprie se face în vacanța de iarnă 1964/1965 și cursurile trimestrului II încep în “casă nouă” la data de luni, 11 ianuarie 1965. Pentru acea perioada unitatea noastră școlară era considerată una dintre construcțiile moderne destinate învațământului din acest colț de țară. Clădirea este în imediata apropiere a străzii principale “Calea Transilvaniei” care străbate orașul de la vest la est și dispune de demisol,  parter, două etaje, având centrală termica proprie.
    Prin destinație, școala are 18 săli de clasă, 3 laboratoare, o biblioteca, un cabinet medical, o cancelarie și 2 mini săli de sport.
    În curtea școlii se află terenul de sport, cu spații marcate pentru diferite sporturi (baschet, handbal și minifotbal). Școala este cunoscută în județ și în afara lui prin rezultatele obținute.
    În toți cei 40 de ani de existență, efectivele de elevi au oscilat între 900 și 400, câți sunt în prezent. Referitor la numarul de clase pe cicluri de invatamant, acestea au oscilat între 9 -13 clase la ciclul primar și 8 - 12 clase la ciclul gimnazial


.
__- Circumscripţia şcolară.
.
__- Metodologia înscrierii în învăţământul primar pentru anul şcolar 2018 - 2019.
.
__- Informaţii pentru părinţi.                        

 

..

                   
                   
Acasă __ Istoric __ Oferta şcolii __ Activităţi __ Galerie foto __ Contact